Meny

Tandblekning

Tandblekning - få ett vackert leende

2-9 nyanser vitare tänder på 30 min.
Beauty smile tandblekningsystem använder sig av den mest
avancerade LED teknologien för att fullföra fotoaktivering av
vår blekningsformula på bara 30 minuter.
Helt utan smärtor ilningar eller skador på emaljen.

Behandlingen

Tandblekning

Vad är tandblekning?

Tandblekning är en skönhetsbehandling som syftar till att göra tänderna vitare och ge ett vackrare leende. Behandlingen går ut på att använda kemiska medel för att ta bort fläckar och missfärgningar på tänderna. Det finns flera olika metoder för tandblekning, bland annat laserblekning, hemmablekning och klinikblekning.

Hur utförs en tandblekning?

En tandblekning kan utföras på en tandläkarklinik eller med hjälp av hemmablekningsprodukter. Vid en klinikblekning appliceras ett blekmedel på tänderna och aktiveras med hjälp av en laser eller LED-lampa. Behandlingen tar 30 min.

Vilka fördelar har tandblekning?

Tandblekning kan ha flera fördelar. Det kan ge ett vitare och mer attraktivt leende, vilket kan öka självförtroendet och självkänslan. Tandblekning kan också vara ett alternativ till tandersättningar, då det kan ge ett mer enhetligt utseende på tänderna. Det är viktigt att notera att tandblekning kan leda till känslighet i tänderna, och att det därför är viktigt att rådgöra med en tandläkare innan man genomför en tandblekning.

Tandblekning i Halmstad – För ett vitare leende

Tandblekning är en populär kosmetisk behandling som kan göra underverk för ditt leende. Genom att bleka tänderna kan du ta bort fläckar och missfärgningar och få en vitare, fräschare look. I Halmstad finns det flera tandvårdskliniker som erbjuder professionell tandblekning, både på kliniken och för hemmabruk.

Professionell tandblekning i Halmstad

Professionell tandblekning i Halmstad utförs av licensierade tandläkare, tandhygienister och hudterapeuter som är experter på att ta hand om tänderna. De använder högkvalitativ utrustning och teknik för att säkerställa att behandlingen är säker och effektiv. Behandlingen kan ta bort fläckar och missfärgningar på tänderna orsakade av ålder, kaffe, te, vin och tobak.

Priser & Information

Tandblekning 30min: 1450:-

Stängt pga. sjukdom

Kliniken är stängd 6 Juni - 10 Juli

CELEKT KLINIK BLEV, TILLSAMMANS MED EN MÄNGD ANDRA SALONGER I HALMSTAD, INSPEKTERADE AV MILJÖ & HÄLSA.

Vad som skiljer Celekt från mängden är att vi var den enda salongen som blev godkänd!

Detta är vi självklart vansinnigt stolta över.

Vill du läsa hela artikeln?