Meny

Restylane / fillers/ Botox

Restylane - en populär skönhetsbehandling

Restylane har flera fördelar som skönhetsbehandling. Det kan minska synligheten av rynkor och linjer, återställa volym och fuktighet i huden, öka läppvolymen och ge ett friskare och mer ungdomligt utseende.

Behandlingen

Restylane / fillers/ Botox

Vad är Restylane?

Restylane är ett varumärke för en serie injicerbara fillers som används för att behandla olika hudproblem och ålderstecken. Produkterna är baserade på hyaluronsyra, en naturlig substans som finns i kroppen, och syftet med behandlingen är att återställa volym och fuktighet i huden. Restylane används bland annat för att minska synligheten av rynkor och linjer, öka läppvolymen och förbättra hudens struktur.

Hur utförs en Restylane-behandling?

En Restylane-behandling utförs av en utbildad terapeut eller hudläkare. Behandlingen inleds med en noggrann bedömning av patientens behov och önskemål. Sedan injiceras Restylane i de områden som ska behandlas med hjälp av tunna nålar. Restylane har en lokalbedövande effekt och behandlingen är relativt smärtfri. Efter behandlingen kan det förekomma svullnad och rodnad, men det brukar avta inom ett par dagar.

Vilka fördelar har Restylane?

Restylane har flera fördelar som skönhetsbehandling. Det kan minska synligheten av rynkor och linjer, återställa volym och fuktighet i huden, öka läppvolymen och ge ett friskare och mer ungdomligt utseende. Restylane är en säker och effektiv metod för hudföryngring och ger oftast en naturlig och långvarig effekt. Det är viktigt att notera att Restylane är en medicinsk behandling och att det därför är viktigt att rådgöra med en utbildad terapeut eller hudläkare innan man genomför en behandling.

Priser & Information

Vi sammarbetar med Tudorklinikens hudmottagning med filler, botox.

Ni kan beställa tid via Tudorklinikens hudmottagnig.

Vi har sammarbete med APS -Kliniken med Fredrik Gevalli som är plastik

kirurg.

Stängt pga. sjukdom

Kliniken är stängd 6 Juni - 10 Juli

CELEKT KLINIK BLEV, TILLSAMMANS MED EN MÄNGD ANDRA SALONGER I HALMSTAD, INSPEKTERADE AV MILJÖ & HÄLSA.

Vad som skiljer Celekt från mängden är att vi var den enda salongen som blev godkänd!

Detta är vi självklart vansinnigt stolta över.

Vill du läsa hela artikeln?