Meny

Ögonfransar & Ögonbryn och Eye och Brown lift

Vi älskar ögonfransar

Lyxa till vardagen lite extra och pyssla om dina ögonfransar, vi älskar att färga & förlänga ögonfransar och skämmer gärna bort dig lite extra!

Behandlingen

Ögonfransar & Ögonbryn och Eye och Brown lift

Färgning av ögonbryn och ögonfransar är en populär skönhetsbehandling som kan ge ett mer definierat utseende till dina ögon och ansikte. Det är en relativt enkel procedur som vanligtvis utförs på salonger eller av skönhetstekniker som har utbildning och erfarenhet inom området.

Färgning av ögonbryn och ögonfransar

involverar att applicera en speciell färg på dina ögonbryn och ögonfransar. Färgen är oftast en vegetabilisk eller kemisk produkt som inte orsakar irritation eller skada på huden eller ögonen. Innan behandlingen börjar kommer skönhetsteknikern att rådgöra med dig om vilken färg som passar dina ögonbryn och ögonfransar bäst, baserat på din hudton och hårfärg.

Behandlingen tar vanligtvis  30 minuter.

Under tiden ligger du vanligtvis på en behandlingsstol med slutna ögon. Skönhetsteknikern kommer att applicera färgen på dina ögonbryn och ögonfransar med en speciell pensel eller applikator. Efter några minuter av att låta färgen sätta sig, kommer teknikern att torka bort överflödig färg med en bomullspad.

Efter behandlingen kan det finnas en liten rodnad runt ögonen, men detta är vanligtvis tillfälligt och försvinner snabbt.

Färgningen av ögonbryn och ögonfransar kan vanligtvis hålla mellan 4-5 veckor

Beroende på ditt hårs tillväxt och hur väl du tar hand om området. Efter några veckor kan färgen börja blekna och dina ögonbryn och ögonfransar kan se mer utväxta ut. Om du vill behålla resultatet längre kan du behöva boka in för en touch-up behandling.

Sammanfattningsvis är färgning av ögonbryn och ögonfransar en enkel och relativt billig behandling som kan ge ett mer definierat utseende till dina ögon och ansikte. Det är viktigt att välja en erfaren skönhetstekniker som använder säkra och effektiva produkter för att undvika skador på huden och ögonen.

Priser & Information

Färgning av franssar . 280:-

Fransfärgning med bryn plockning.  320:-

Fransfärgning och bryn färgning med plockning. 350:-

Eyelash lifting fransböjning med färgning av franssar  745 kr

Brown lifting  med ögonbryns färgning     645 kr

Eyelash lifting och Brown lifting med färjning av franssar och ögonbryn

med keratin behandling.    1395 kr

Stängt pga. sjukdom

Kliniken är stängd 6 Juni - 10 Juli

CELEKT KLINIK BLEV, TILLSAMMANS MED EN MÄNGD ANDRA SALONGER I HALMSTAD, INSPEKTERADE AV MILJÖ & HÄLSA.

Vad som skiljer Celekt från mängden är att vi var den enda salongen som blev godkänd!

Detta är vi självklart vansinnigt stolta över.

Vill du läsa hela artikeln?