Meny

Microneedling

Effektiv behandling för akne, ärr, åldrad hud, rynkor, håravfall och hudbrisningar.

Behandlingen är snabb säker och effektiv tar ca 45-60 min. Passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om.

Behandlingen

Microneedling

Vad är microneedling?

Microneedling är en skönhetsbehandling som syftar till att förbättra hudens kvalitet och förhindra tecken på åldrande. Behandlingen går ut på att små nålar punkterar huden för att stimulera kollagenproduktionen och öka blodcirkulationen i huden. Detta resulterar i en ökad hudtonus, minskad synlighet av rynkor och linjer samt en förbättrad hudstruktur.

Hur utförs en microneedlingbehandling?

En microneedlingbehandling utförs av en utbildad terapeut eller hudläkare. Behandlingen inleds med en noggrann rengöring av huden och applicering av hyaluron  därefter används en microneedling-penna som punkterar huden i en jämn rörelse. Efter behandlingen appliceras en lugnande  mask och fuktgivande kräm med solskydd.

Vilka fördelar har microneedling?

Microneedling har flera fördelar för huden. Det kan minska synligheten av rynkor och linjer, förbättra hudstrukturen och ge en ökad lyster. Behandlingen kan också hjälpa till att reducera ärr, pigmenteringar och förbättra hudens elasticitet. Microneedling kan utföras på alla hudtyper och är en säker och effektiv metod för hudföryngring.

Microneedling i Halmstad – För en förbättrad hudkvalitet

Microneedling är en skönhetsbehandling som har blivit allt mer populär i Halmstad på senare tid. Behandlingen innebär att man använder en liten rulle med flera mikronålar för att penetrera huden på ett kontrollerat sätt. Detta stimulerar produktionen av kollagen och elastin, vilket gör huden fastare och mjukare. Microneedling kan också förbättra hudens struktur, minska fina linjer och rynkor, och hjälpa till att minska ärrbildning.

Microneedling i Halmstad utförs av professionella kosmetologer som är experter på att ta hand om huden. Dessa specialister använder sig av högkvalitativ utrustning och teknik för att säkerställa att behandlingen är säker och effektiv. De kan också ge råd om vilken eftervård som krävs efter behandlingen för att uppnå bästa resultat.

Att välja microneedling i Halmstad kan hjälpa dig att uppnå en förbättrad hudkvalitet och självförtroende. Behandlingen är lämplig för alla hudtyper och kan vara en bra lösning för att återuppliva trött och livlös hud.

Priser & Information

Ansikte 45 min  1750 kr

Ansikte och hals 2500 Kr

Ansikte ,Hals och Decolte  2900 kr

Händer  1000 kr

Köp 2 behandlingar samma tillfälle för ansikte 2800 kr

 

Stängt pga. sjukdom

Kliniken är stängd 6 Juni - 10 Juli

CELEKT KLINIK BLEV, TILLSAMMANS MED EN MÄNGD ANDRA SALONGER I HALMSTAD, INSPEKTERADE AV MILJÖ & HÄLSA.

Vad som skiljer Celekt från mängden är att vi var den enda salongen som blev godkänd!

Detta är vi självklart vansinnigt stolta över.

Vill du läsa hela artikeln?