Meny

Manikyr

Manikyr – skönhet och vård för dina händer

På Celekt Klinik kan vi manikyr och hjälper dig gärna att få mjuka fina händer med välformade, nymålade naglar som garanterat får folk att titta både en & två gånger.

Behandlingen

Manikyr

Behandlingens steg och tekniker

Manikyr är en skönhetsbehandling som syftar till att rengöra, vårda och försköna dina händer och naglar. Behandlingen inkluderar ofta rengöring, nagelklippning, nagelfilning, nagelbandsvård, polering och lackning av naglarna. Det är en avkopplande behandling som kan utföras på en skönhetssalong eller spa, men det går också att utföra enklare varianter av behandlingen hemma.

För att utföra en manikyr behöver du grundläggande verktyg som nagelklippare, nagelfil, nagelbandsolja ,handmassage och nagellack. Behandlingen börjar med en rengöring av händerna och en noggrann   filning. Sedan appliceras nagelbandsolja och nagelbanden vårdas och pushas försiktigt tillbaka. Efter det poleras naglarna och lackas med valfri färg eller mönster.

Fördelar med manikyr

Förutom att manikyr ger en estetisk effekt kan den också bidra till att förbättra hälsan för dina händer och naglar. Behandlingen tar bort döda hudceller och smuts som kan orsaka infektioner och sjukdomar. Nagelbandsvården kan också förebygga skador och infektioner som kan uppstå när nagelbanden blir för torra och sköra. Dessutom kan manikyr hjälpa till att förbättra blodcirkulationen i händerna och bidra till en avkopplande och avstressande effekt.

Oavsett om manikyren utförs på salong eller hemma är det viktigt att välja en metod som passar dina behov och att vårda händer och naglar regelbundet. Med rätt verktyg och teknik kan manikyr ge dig vackra och friska händer och naglar.

Priser & Information

Handmassage, filning, uppmjukning och rensning av nagelband samt lackning med under-,över- och nagellack, alternativt vårdande lack.

450kr

Filning och lackning av naglarna

220kr

Stängt pga. sjukdom

Kliniken är stängd 6 Juni - 10 Juli

CELEKT KLINIK BLEV, TILLSAMMANS MED EN MÄNGD ANDRA SALONGER I HALMSTAD, INSPEKTERADE AV MILJÖ & HÄLSA.

Vad som skiljer Celekt från mängden är att vi var den enda salongen som blev godkänd!

Detta är vi självklart vansinnigt stolta över.

Vill du läsa hela artikeln?