Meny

Ansiktsbehandling

- ge din hud den omsorg och uppmärksamhet den förtjänar.

Ansiktsbehandlingar är avslappnande och ger en känsla av välbefinnande samtidigt som de förbättrar hudens hälsa och utseende.

Behandlingen

Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling i Halmstad – Skäm bort din hud på ett professionellt sätt

Varför välja en ansiktsbehandling?

Ansiktsbehandlingar är en viktig del av hudvårdsrutinen och kan hjälpa till att hålla huden frisk, strålande och ungdomlig. Dessa behandlingar kan hjälpa till att rengöra, exfoliera och återfukta huden på djupet. Ansiktsbehandlingar kan också hjälpa till att minska fina linjer, rynkor och andra tecken på åldrande, samt förbättra hudtonen och texturen.

Olika typer av ansiktsbehandlingar i Halmstad

I Halmstad erbjuds olika typer av ansiktsbehandlingar för att möta olika behov och önskemål hos kunderna. Några av de populära behandlingarna inkluderar:

  • Klassisk ansiktsbehandling: En grundlig rengöring av huden följt av ånga, exfoliering och en mask. Denna behandling är perfekt för dem som vill ha en grundlig rengöring och återfuktning av huden.
  • Kemisk peeling: En kemisk lösning appliceras på huden för att avlägsna döda hudceller och förbättra hudtonen. Denna behandling är lämplig för personer med acneärr, ojämn hudton eller solskador.
  • Microneedling: En teknik där små nålar används för att punktera huden, vilket stimulerar kollagenproduktionen och hjälper till att minska fina linjer och rynkor. Denna behandling är också lämplig för personer med akneärr eller ojämn hudton.
  • Hydradermabrasion: En kombination av exfoliering och vacuumteknik för att rengöra och återfukta huden på djupet. Denna behandling är perfekt för personer med torr och livlös hud.

Fördelar med att välja en professionell ansiktsbehandling

Att välja en professionell ansiktsbehandling i Halmstad kan ha många fördelar. En professionell estetiker kan anpassa behandlingen efter dina specifika hudbehov och använda professionella produkter och tekniker för att uppnå bästa möjliga resultat. En professionell ansiktsbehandling kan också hjälpa till att förhindra skador på huden, vilket kan uppstå genom användning av fel produkter eller tekniker hemma.

Sammanfattningsvis är en ansiktsbehandling ett utmärkt sätt att ta hand om din hud på ett professionellt sätt och uppnå en frisk, strålande och ungdomlig hud. Halmstad erbjuder många olika typer av ansiktsbehandlingar som kan anpassas efter dina specifika hudbehov och önskemål.

En ansiktsbehandling är en professionell hudvårdsbehandling som är utformad för att förbättra hudens utseende och hälsa. Ansiktsbehandlingar är vanligtvis avkopplande och lugnande, samtidigt som de ger huden näring, återfuktning och rengöring. En ansiktsbehandling inkluderar vanligtvis flera steg som kan anpassas efter dina specifika behov.

Det första steget i en ansiktsbehandling är vanligtvis en rengöring av ansiktet för att ta bort smink, smuts och överflödigt fett. Därefter används ofta en mild peeling för att avlägsna döda hudceller och förbättra hudens textur. Efter peelingen följer ofta en ångbehandling som öppnar porerna och gör det lättare att ta bort pormaskar eller andra orenheter. Efter ångbehandlingen utförs vanligtvis extraktioner, vilket innebär att hudterapeuten försiktigt tar bort pormaskar eller annan orenheter med hjälp av specialverktyg.

Efter rengöring och extraktioner appliceras vanligtvis en ansiktsmask som är anpassad efter din hudtyp. Masken kan vara fuktgivande, avslappnande, eller hjälpa till att minska rödhet eller inflammation. Under tiden som masken sitter på kan hudterapeuten också utföra en avslappnande ansiktsmassage. Massagen hjälper till att främja blodcirkulationen i ansiktet och kan minska stress och spänningar.

Efter masken och massagen är det dags att återfukta och skydda huden med hjälp av en fuktgivande kräm och solskyddsmedel. Slutligen ger hudterapeuten vanligtvis råd om hur du kan ta hand om din hud hemma för att behålla resultatet av behandlingen.

Ansiktsbehandlingar kan anpassas efter olika hudtyper och problemområden

såsom acne, rosacea eller åldrande. Det finns ett antal olika typer av ansiktsbehandlingar, såsom kemiska peelingar eller mikrodermabrasion, som kan ge mer intensiva resultat. Oavsett vilken typ av ansiktsbehandling du väljer kan du förvänta dig en avkopplande och välgörande upplevelse som ger din hud den omsorg och uppmärksamhet den förtjänar.

Priser & Information

Behandlingen passa alla hudtyper terapeuten väljer passande produkter efter hudtyp.

Behandlingen börjar med rengörning, peeling , portömning, massage,

passande ansiktsmask och avslutar vi med en passande dagkräm med sol sydd.

890:-

En lugnande behandling för dig som lätt blir röd och har ytliga kärl. Huden blir len och mjuk.Här behandlar vi med High Cares sensitive produkter. Ögonbryns plockning ingår.

890:-

Denna behandling innehåller rengöring,peeling, massage, effekt seerum med ultraljud, syresättings mask oxy och avslutande dag kräm.

Passar för normal, torr hud, känslig hud och extra torr hud.                  1200:-

Ultramoderna ansiktsbehandling med PHA-syra (nya generationens AHA – syra). En stegvis exfoliering som ger en fräsch och frisk hud, mindre rynkor, jämnare hudton, vacker lyster och massor med fukt.

30 min: 450:

Vill du ha en ren och fräsch hud? Vi skräddarsyr hudvårdsbehandlingen efter din huds behov. Rengöring, peeling, brynplock, portömning, serum, massage och vårdande mask.

890kr

Stängt pga. sjukdom

Kliniken är stängd 6 Juni - 10 Juli

CELEKT KLINIK BLEV, TILLSAMMANS MED EN MÄNGD ANDRA SALONGER I HALMSTAD, INSPEKTERADE AV MILJÖ & HÄLSA.

Vad som skiljer Celekt från mängden är att vi var den enda salongen som blev godkänd!

Detta är vi självklart vansinnigt stolta över.

Vill du läsa hela artikeln?